Unes festes diferents amb les escoles de Nadal

christmas-3013762_1920

Existeix una forma d’aconseguir que xiquets i xiquetes no desconnecten del tot durant les vacances nadalenques. Les escoles de Nadal proposen diferents activitats, tallers i excursions que aporten un valor afegit. Repassem algunes d’elles*, però si coneixes alguna més no dubtes a fer-nos-ho saber i l’afegirem a la llista.

Taller de videoarte amb mòbil |Fundació Caixa Castelló

Fomentar la creativitat, conèixer nous llenguatges artístics contemporanis, treballar amb les noves tecnologies, reconèixer i transmetre les emocions mitjançant el videoarte i treballar en equip, aquests són els objectius que persegueix el taller de videoarte amb mòbil per a joves que proposa la Fundació Caixa Castelló. Es tracta d’un taller pràctic en el qual es treballarà des de zero la creació d’una obra d’art a través de tres sessions: una primera en la qual s’abordaran les emocions i de quina manera treballar amb elles i transmetre-les a través dels mitjans audiovisuals; durant la segona sessió es treballarà amb les idees i es resoldran les qüestions tècniques per a començar a treballar amb els fragments de vídeo; i, finalment, en la tercera sessió s’editaran els videoartes i es realitzarà un visionat dels mateixos, el qual també estarà obert a les famílies.
Dates: del 26 al 28 de desembre
Lloc: Sala San Miguel (Castelló)
Hora: de 10.30 a 12.30
Edat: de 8 a 14 anys
Preu: gratuït (inscripció prèvia necessària)

Vacances en el Planetari |Sagals

El Planetari de Castelló obri les seues portes durant les vacances de Nadal a xiquets i xiquetes i proposa tallers de cuina, ciència, robòtica, art i manualitats, a més d’activitats esportives i jocs.
Dates: del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener de 2018
Lloc: Planetari de Castelló (Grau Castelló)
Hora: de 09.00 a 14.00
Edat: de 3 a 12 anys
Preu: gratuït (inscripció prèvia necessària)
Més informació

The XMas Experience |Clap!Educació

L’equip de Clap!Educació ha planejat un Nadal molt variat. La seua escola de Nadal combina una excursió, en aquest cas a una companyia de teatre que mostrarà a xiquets i xiquetes totes les claus sobre les arts escèniques, sessions d’educació activa, amb exercicis i dinàmiques sobre competències emocionals, matemàtiques manipulatives i desenvolupament de la imaginació, i dies temàtics d’immersió lingüística 100% en anglès.
Dates: del 27 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener de 2018
Lloc: Clap!Educació (Vila-real)
Hora: consultar segons activitat
Edat: de 4 a 12 anys
Preu: consultar
Més informació

Escola de Nadal |Iocum

Iocum celebra una de les seues habituals escoles de vacances per a xiquets i xiquetes, en aquest cas, amb una escola basada en el Conte de Nadal de Charles Dickens. Durant la Escola de Nadal, Iocum proposa yincanas temàtiques, activitats esportives, tallers de cuina i jocs cooperatius, entre altres activitats. A més, Iocum també obri el seu Campus de Nadal de Futbol Sala (del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener de 2018) dirigit a xiquets de 5 anys i primària.
Dates: del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener de 2018
Lloc: Castelló (Centre Esportiu Periesport, Pintor Castell –sol alumnes/as del centre- i Consolació) i Vila-real (Pio XII –sol alumnes/as del centre- i Carles Sarthou –sol alumnes/as del centre-)
Hora: de 07.00 a 17.00 (existeixen diferents opcions d’horaris dins d’aquest marge)
Edat: de 3 a 12 anys
Preu: consultar
Més informació

Vacances d’hivern |Casal Popular Castelló

El Casal Popular de Castelló ha preparat una sèrie d’activitats gratuïtes per a les vacances de Nadal dirigides a xiquets i xiquetes amb tallers de rebosteria, reciclatge i manualitats, contacontes i la projecció de la pel·lícula L’origen dels guardians. A més, també s’han organitzat arreplegues solidàries de joguets per als xiquets i xiquetes de la PAH.
Dates i hora: 19 i 26 desembre a les 10.00, 12.00 i 20.00 i 2 de gener a les 20.00
Lloc: Casal Popular Castelló
Edat: totes les edats
Preu: entrada lliure
Més informació

*Pot ser que en algunes de les escoles de Nadal ja haja finalitzat el termini d’inscripció o pot ser que existisca la possibilitat de llista d’espera. Consultar amb l’empresa organitzadora.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!