En Nadal, circ en el carrer

CASTELLON 03052015FIT VILA-REALFOTOS ACF FOTOGRAFIA/Angel Sanchez

Circ per a tots els públics a l’aire lliure i amb entrada gratuïta. Est és el pla que ens proposa el cicle Nadal de Circ per a arrancar el 2018 (dies 3 i 4 de gener) amb humor, acrobàcies, malabares, clown, somnis i moltes, moltíssimes, riures.

Nadal de Circ arrancarà el 3 de gener en la plaça Major amb les companyies Xa Teatre i Circ La Raspa. La primera ens trasllada, a través de l’humor i les acrobàcies, a The audition, un particular càsting per a El llac dels cignes en el qual les ballarines estaran disposades a tot per a fer-se amb el seu paper. Li seguirà Circ La Raspa amb Freak Show per a presentar-nos a Torri di Chous, un malabarista que, en ser l’únic que ha acudit a la cita, està a la vora d’un atac de nervis, ja que haurà de traure ell solament l’espectacle. Però entre riure i malabares, li ajudarà el Gran Paquetín perquè tot isca màgicament perfecte.

El dijous 4 ens movem a la plaça Mercadet per a endinsar-nos en la il·lusionant història de Sonata Circus de La Troupe Malabó. Ens toparem amb dos somiadors: ella apassionada de la música i ell un amant del circ; uniran les seues dues passions per a recordar-nos que els somnis es poden complir si es treballa dur, amb lluita i sacrifici.

troupe malabo sonata

Li seguirà Cris-is en la plaça Major amb Wet floor, una proposta de clown súper divertida que posarà en escena a una dona encarregada d’adequar l’escenari per a la següent funció, però aconseguir-ho serà més complique del que sembla. Nadal de Circ s’acomiadarà amb Tandarica Circus de Passabarret i els seus pallassos bojos capaços de fer qualsevol cosa: nombres inversemblants, un espectacle de circ adult i un ritme altament divertit i trepidant.

Dimecres 3 de gener

17.00. Plaza Mayor. Xa Teatre: The Audition
18.00. Plaza Mayor. Circ La Raspa: Freak Show

Dijous 4 de gener

17.00. Plaza Mercadet. La Troupe Malabó: Sonata Circus
18.00. Plaza Mayor. Cris-is: Wet floor
19.00. Plaza Mayor. Passabarret: Tandarica Circus

 https://youtu.be/j_qBWbq8YSc

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “En Nadal, circ en el carrer

  1. Pingback: Esta semana | Guía Move Castellón

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!