Cavalcades dels Reis 2018: Horaris i recorreguts

És el dia més esperat pels xiquets i xiquetes (i per molts majors també). Els Reis recorreran els diferents municipis de la província de Castelló en les tradicionals cavalcades, repartint caramels i molta il·lusió. Animació infantil, música, increïbles carrosses, la participació de companyies locals i agrupacions musicals,… Comença el compte arrere perquè ens visiten Melcior, Gaspar i Baltasar i ací et mostrem els horaris i recorregut d’alguna d’elles (Castelló, Almassora, Borriana, Vila-real, Onda i Benicàssim); si vols compartir alguna altra cavalcada, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres per a fer-ho.

Castelló

Hora desembarque en el Grau de Castelló: 16.00
Eixida cavalcada per la ciutat: 19.00
Descripció: Primer els Reis es dirigiran a la tinença d’Alcaldia del Grau per a dedicar unes primeres paraules als més xicotets. Però abans, a partir de les 15.30, començarà l’animació infantil en la plaça del Mar. Per motius de seguretat, cap carrossa podrà llançar caramels al carrer Major de Castelló, els participants els donaran en mà.
Recorregut: Carrers Sant Roc, Sanahuja, Plaça María Agustina, Governador, Guitarrista Tàrrega, Asensi, Plaça de la Pau, carrers Major, Arxipreste Balaguer i Plaça Major.

Vila-real

Hora: 18.30
Descripció: La Cavalcada del Reis que cada 5 de gener organitza a Vila-real l’associació Joventut Antoniana es remunta a l’any 1928, convertint-la en una de les cavalcades més antigues de la Comunitat Valenciana i declarada Festa d’Interès Turístic Provincial. Les carrosses dels Reis, amb els seus patges i comitiva, desfila pels carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça Major i la balconada de l’Ajuntament, on els esperen els xiquets i xiquetes de la ciutat, que van cantant al seu pas el singular Tirorí tirorí, una popular cançó de benvinguda als Reis que els xiquets de Vila-real han de cantar sens falta perquè Melcior, Gaspar o Baltasar els porten els seus regals.
Recorregut: Avinguda Pío XII, la Murà i Francesc Tàrrega, carrers Ignasi Vergara, Polo de Bernabé, Raval de Sant Pasqual i Major Sant Jaume fins a arribar a la plaça Major.

Almassora

Hora: 17.00
Descripció: Després d’una visita dels Reis a la residència de la tercera edat (16.00), la cavalcada recorrerà els carrers d’Almassora a partir de les 17.00.
Recorregut: Avinguda José Ortiz (al costat de Boqueras), carrer Sant Luis i l’Alcora i el retorn per carrer Trinidad.

Benicàssim

Hora: 17.30
Descripció: A més dels tres Reis Mags, durant la cavalcada també participaran diferents grups de dansa, grups d’animació infantil, Dolçainers i Tabaleters, la Banda de Música Santa Cecilia i Gegantes i Cabuts.
Recorregut: Avinguda Sant Tomás (al costat del Pont de Ferro) adreça Avinguda Barcelona fins a la plaça dels Corts Valencianes

Borriana

Hora desembarque en el Port: 16.00
Hora d’eixida: 18.00
Descripció: Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar, un any més, al Port de Borriana i, posteriorment, a les 18.00, començarà el recorregut i a les 20.00 tindrà lloc la recepció dels Reis i entrega de les claus de la ciutat.
Recorregut: Avinguda Jaume I, carrers Almesies i l’Escorredor fins a la plaça Major.

Onda

Hora: 19.00
Descripció: La cavalcada començarà a les 17.00 amb una visita a la residència d’ancians i a Artesa. Posteriorment, a les 19.00, començarà el recorregut pel municipi.
Recorregut: des de carrer Cervantes fins al Pla.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!