Un ‘Encontres Musicals’ familiar amb un dj set capitanejat per Chelis

Chelis-2016-1200

L’oportunitat de viure una autèntica experiència immersiva en la tècnica del dj, però també perquè xiquets i xiquetes es relacionen d’una forma nova amb el món de la música. El cicle Encontres Musicals, organitzat per Born!Music i la Universitat Jaume I, torna a proposar-nos una altra cita dirigida al públic familiar. En aquest cas amb un Dj Set adaptat a càrrec de Dj Chelis, un dels dj’s que millor es coneixen l’escena nacional. Serà el dissabte 16 de desembre a les 18.00 en el Menador Espai Cultural de Castelló. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament.

Dj Chelis compta amb més d’una dècada d’experiència. Aconseguint que les seues sessions irrompen en diferents clubs d’Espanya i en un bon nombre de festivals de música. Si alguna cosa caracteritza a aquest dj és el seu estil versàtil, la seua capacitat per a donar llum a sessions en les quals la música electrònica s’entremescla amb altres gèneres com el blues, soul, hip-hop, funky o el bass, entre molts altres. Esmicola cada so, aconseguint que fins i tot adquirisquen una nova identitat per a crear els seus propis universos.

Encontres Musicals trenca amb la barrera de la cabina i ens col·loca front, en aquest cas, a Dj Chelis amb un set adaptat per a ser gaudit pel públic familiar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Un ‘Encontres Musicals’ familiar amb un dj set capitanejat per Chelis

  1. Pingback: Menta MicroClub despide 2017 bailando electrónica y se apunta al 'tardeo' | nomepierdoniuna

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!