Art contemporani a l’abast dels xiquets amb els tallers EstiuART

23316561_1590885510954789_5123018763629389030_n

Els museus per fi deixaran de ser una visita avorrida per als més menuts amb l’inici, una vegada més, de la iniciativa del Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés d’aquest estiu. Del 3 al 6 de juliol, els xiquets i xiquetes més inquiets per les arts plàstiques podran gaudir d’activitats i tallers adaptats encaminats a desenvolupar el seu enginy i creativitat amb EstiuART. Els tallers pràctics trauran la seua vena més artística gràcies a una infinitat de jocs relacionats amb el treball de l’argila, el dibuix, l’escultura i la invenció de divertits collages amb els quals deixaran volar la seua imaginació.

Així, EstiuArt ha preparat per a aquesta edició: taller d’argila a càrrec de Vicent Varella (el 3 de juliol), autoretrat a escala natural per Claudia Trilles (el 4 de juliol), modelat d’escultures figuratives de la mà de Vicent Varella (el 5 de juliol) i el taller de collage creatiu per Claudia Trilles (el 6 de juliol).

Les activitats estan dissenyades des d’adults fins a xiquets i xiquetes a partir dels 6 anys i el nombre màxim de participants per cada sessió és de 15 persones. És per aquesta raó que és necessària la prèvia inscripció fins al dia 22 de juny al correu cida@macvac.es per a apuntar-se als tallers. El preu és de 9 euros, individual per taller, i 30 euros en cas de participar en els quatre. En l’import s’inclouen els materials necessaris, l’assessorament de les professors i el certificat d’aprofitament.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!