Torre a la vista! Pirates i corsaris visiten Benicàssim

torresanvicente_benicassim

Aquest estiu… A l’abordatge! Del 29 de juny a l’1 de juliol, pirates i corsaris arriben a la platja Torre Sant Vicent de Benicàssim. Es tracta de la segona edició del festival familiar ¡Torre a la vista!, una molt bona excusa viure una aventura pirata.

La Torre de Sant Vicent de Benicàssim està plena d’històries relacionades amb els pirates. Aquesta torre de vigía, era un dels punts de vigilància i defensa enfront dels atacs pirates en el segle XVI i XIX. La costa benicense també va ser refugi de Jeireddín Barbarroja, qui va fundar una xarxa de pirates amb molt poder en el Mediterrani.

Què podrem gaudir en ¡Torre a la vista!? Des d’espectacles i exhibicions, com a teatre itinerant, visites guiades, un mercat artesà i cinema en la platja; fins a activitats aquàtiques i esportives (vés-la, travessies nadant, yincana, piscina de boles aquàtiques), manualitats, teatre de titelles, tallers mediambientals,  jocs temàtics, contacontes i activitats de multiaventura (tirolina, ponts, passarel·les).

El festival també inclou visites guiades a la Torre Sant Vicent cada 45 minuts per a grups de 20 persones el divendres 29 de 17.30 a 21.15 i el dissabte 30 i diumenge 1 de 10.30 a 13.30 i de 17.30 a 21.15h.

programa-Torre-a-la-Vista-2018-difusion-002

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!