Arranca el III Circuit Titellavolta. Primera parada: Tírig

Imagen Titellavolta

El Circuit Provincial Titellavolta portarà el món de la titella per localitats de les diferents comarques castellonenques. La tercera temporada arrancarà a Tïrig, on Titellavolta estarà instal·lat del 13 al 15 de juliol (amb entrada lliure).

Titellavolta combina l’atracció cultural amb la turística. D’una banda, ofereix l’oportunitat als veïns i veïnes de localitats fora del circuit habitual de programacions de gaudir del teatre, de conèixer-ho molt d’a prop, estar a poc metres de distància de actors i titelles, podent gaudir d’obres a través dels professionals d’CeBe Muntatges Teatrals d’obres, a més conèixer de primera mà com s’usen les titelles i fins i tot fabricar-les ells mateixos. A més, el període estival facilita que puga gaudir-se en família de tota la programació.

A Tírig se seguirà l’estructura habitual de Titellavolta. Així, durant el divendres 13 i dissabte 14 serà possible contemplar les titelles de diverses grandàries exposades per CeBe, incloent explicacions als espectadors. A més, en la jornada inaugural es desenvoluparà un taller per a aprendre a fabricar ninots amb material reciclat i el seu maneig (aforo limitat a 25 persones; i els menors de 9 anys hauran d’estar acompanyats per algun adult).

Com a tancament, el diumenge 15 es podrà contemplar en la plaça de Tírig la representació de l’obra d’aventures El Pirata Barba, a càrrec de Xarop Teatre. Aquesta peça va guanyar en 2017 el premi al Millor Espectacle en l’EuroPuppetFestiValsesia; a més, Carles Benlliure va obtenir el guardó al Millor Actor per aquesta història de pirates, en la qual a més participen Rebeca Castro i Rubén Milián, sense oblidar als joves espectadors.

En la resta de l’any, Titellavolta passarà per Tírig, La Salzadella, Montán, Les Useres, Eslida, Benlloc i Castellnovo.

Programació del Circuit Titellavolta 2018 – Tírig

Divendres 13

17.00 a 20.00. Oficina de Turisme. Exposició de titelles (amb visites guiades)
18.00 a 20.00. Oficina de Turisme. Taller de construcció de titelles

Dissabte 14

17.00 a 20.00. Oficina de Turisme. Exposició de titelles (amb visites guiades)

Diumenge 15

20.00. Plaça. Xarop Teatre: El Pirata Barba

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!