Un ‘Jardí Musical’ en un Estiu Clàssic per a acostar la música per a xiquets i xiquetes

34642267_835664613292413_1754612105987751936_n

Després de l’èxit de les activitats musicals que s’han dut a terme al llarg de tot l’any en el Auditori de Castelló amb el seu Espai Musical, el festival Estiu Clàssic torna en la que és la seua cinquena edició amb el seu Jardí Musical per tal d’avivar l’interès dels xiquets per la música. Del 25 al 29 de juny se celebraran una infinitat de tallers destinats a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys sense coneixements musicals amb els quals es divertiran al mateix temps que aprenen música.

Jocs per a augmentar la seua psicomotricitat, cançons amb les quals treballaran coordinar la veu i el cos i experiències en grup per a augmentar el desenvolupament afectiu serà una petita part del que els xiquets podran aprendre al Jardí Musical d’Estiu Clàssic. A més, com a novetat enguany s’ha pensat incloure també un nombre d’activitats dirigides en anglès.

https://youtu.be/yahvzqzxndy

D’aquesta manera, Jardí Musical es presenta com un lloc per a entrar en contacte amb la música d’una manera fàcil i entretinguda. El preu de la matrícula és de 70 euros (amb possibilitat de descompte del 10% per 2º germà). Les classes es desenvoluparan, a llarg de la setmana del 25 al 29 de juny. en horari de matí, de 10.00 a 13.00, encara que es facilitarà l’arribada mitjana hora abans i recollida mitjana hora després per a les mares i pares que ho necessiten.

El Jardí Musical inclou: personal qualificat en música, pedagogia i magisteri, activitats musicals i lúdiques en anglès, instruments musicals, tallers d’un màxim de 12 xiquets per grup (dividits per edats) i segur.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!