Un taller d’arts plàstiques per a teixir consciències

image003

Treballar valors socials i ambientals tan importants com el pacifisme, la solidad o la justícia i conscienciar a joves sobre la situació en la qual viuen milers de persones. Aquests són els objectius en els quals es basa el nou taller d’arts plàstiques, impulsat per la Fundació Caixa Castelló.

El taller girarà entorn de l’exposició de l’artista castellonenca Pilar  Beltrán, Entramats: teixint consciència, i es desenvoluparà en el mateix espai expositiu, la Sala San Miguel de Castelló. El taller, que està dirigit a xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys (s’establiran grups de treball per edats), ofereix sessions tots els dissabtes del mes de juny de 10.30 a 11.30. La inscripció a l’activitat és gratuïta, però és necessari inscriure’s prèviament.

L’objectiu del taller és que reflexionen sobre qüestions com les desigualtats, la contaminació mediambiental, les guerres i la violència, la sobreexplotació dels recursos i el consum excessiu, entre uns altres. Tot açò amb el propòsit d’educar en valors com el pacifisme i la no violència, la defensa del medi ambient, la cooperació i solidaritat, el respecte als éssers humà, la justícia i els drets humans.

image002

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!