El teatre en totes les seues expressions en Nadal al Raval

Teatro

El teatre infantil es converteix aquest Nadal en l’eix del Teatre del Raval. Obres molt diferent i diverses per a comptar als més i les més xicotetes les històries més increïbles sobre viatges i somnis. Històries carregades dels valors a través de les arts escèniques, dirigides al públic familiar i infantil, és el cicle Nadal al Raval, que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre en el Teatre del Raval a les 18.00.

Cía. Peloponeso Teatro i Mon Teatro: “Los cuervos no se peinan” |Dijous 27

Una proposta que arriba des de Logronyo, un teatre de marionetes amb una història sobre l’ambició i els somnis. ‘Els corbs no es pentinen’ és una història familiar singular en la qual una dona es converteix en la mare d’un corb. Junts formen una llar plena d’amor i seguretat, però el pollet té el desig d’aprendre, d’experimentar, de volar… ja siga amb les seues ales o amb els somnis.
Edat: a partir de 6 anys
Durada: 1 hora 15 minuts
Preu: 4 euros

Cía. Grup Teatral Escenoart | Divendres 28

Des de Vila-real amb un teatre de text arriben dos viatgers molt particulars que ens acostaran les històries de quatre països tan diferents com apassionants: Jordània, la Xina, Groenlàndia i el Brasil.
Edat: de 3 a 9 anys
Durada: 55 minuts
Preu: 3 euros

Cía.  Lisbeth Freites Music i Ploma Teatre | Dissabte 29

Teatre i música en directe s’uneixen per a fer-nos gaudir d’un clàssic del nadal. Basat en el famós conte de nadal de Charles Dickens arriba Scrooge, la història d’un personatge agarrat i malhumorat que odia el Nadal. Detesta la gent i explota els seus empleats. Després de la visita del fantasma del seu amic, descobreix la part bonica d’aquestes dates, que la vida pot ser bona i que és bell desitjar estimar i ser estimat.
Edat: a partir de 5 anys
Durada: 1 hora 15 minuts
Preu: 4 euros

Cía. Associació Blink Flash | Diumenge 30

Des de Barelona arriba un espectacle de dansa en el qual coneixerem una història sobre màgia. Una vesprada, mentre tothom dorm, una xiqueta arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia: cada racó de la platja guarda un objecte que inicia un nou món amb color i música. Al final de l’acte els xiquets estan convidats a pujar a l’escenari.
Edat: a partir de 2 anys
Durada: 35 minuts
Preu: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!