Trau l’explorador que portes dins per a recórrer les rutes més divertides de Benicàssim

5ab216840b231 (2)

Preparats petits i petites exploradores? Sí?, genial! Perquè durant l’estiu podreu descobrir els llocs més secrets de Benicàssim. I és que la ciutat té preparades una sèrie d’excursions guiades per a conèixer-la d’una forma dinàmica i divertida. Per a tota la família les rutes tindran un preu de 3€ i es recorreran un total de 5 km. Per a adquirir les entrades i conèixer les diferents dates de les rutes és necessari inscriure’s en la web oficial.

Així, la primera d’elles serà el Castell de Montornés. La visita comezará amb una ruta de senderisme, alhora que es realitza una divertidíssima yincana, pel paratge natural del Desert de les Palmes en la qual aprendreu tots els seus secrets i fins podreu trobar-vos amb alguna que una altra visita per part dels animals que l’habiten. Així, al final del camí estarà esperant el tresor de l’Almohade. No et perdis l’oportunitat de ser un intrèpid pirata per un dia, què serà el que hi haurà dins?

flickr-castillo (1)

Vols convertir-te en un viatger del temps? Perquè també pots. Les Viles de Benicàssim retrocediran fins al segle XX per a transmetre tot el “glamur” de la mà de les protagonistes de l’època i contar-nos les històries més divertides. Amb un recorregut des de la zona del ‘infern’ fins a la ‘cort celestial’, el vostre guia es detindrà per les principals construccions arquitectòniques per a contar-vos la seva història.

fotos-benicassim-ruta-villas-003 (1)

La història d’una jove que es va fer passar per home per a poder entrar en l’orde Carmelita o la de Fra Bartolo, amant de les plantes aromàtiques que també li posa nom a la muntanya San Miguel (es pot conèixer com a Muntanya Bartolo), el germà Carmelo contarà aquests relats i molts més, mentre descobrim les petjades Carmelites, el Monestir Carmelita i l’església del mateix nom.

03BENICASSIM-DESIERTOPALMAS (1)

Recórrer el passeig de les Viles de Benicàssim en una divertida yincana plena de jocs per a les i els més petits, alhora que es descobreixen els seus secrets i llegendes és un pla immillorable per a l’estiu. Una altra forma d’observar aquells racons de la ciutat pels quals passes diàriament, sense imaginar els misteris increïbles que amaguen després de les seves portes.

Una altra de les propostes porta amb si una “imponent ruta fins al cim de la muntanya San Miguel“, en ella recorrereu el Desert de les Palmes, mentre escolteu la història dels pares Carmelites i us acostareu a l’antic Monestir. El millor arribarà al final, perquè a boca de nit a la part alta del Bartolo podreu observar la posta de sol i les vistes benicenses.

Vuelta-ciclista-a-España_Viajes-originales_Fozstyle-16 (1)

Una parella de pirates cerca el seu tresor i vosaltres podreu ajudar-los. Per a això serà necessari conèixer la història de la Torre de Sant Vicent, a més de desxifrar les pistes que anireu trobant al llarg del recorregut. Una nova aventura de pirates amb la qual les i els més petits podran gaudir d’una cerca del tresor.

torre-san-vicente-benicassim (1)

Recórrer la Via Verda del Mar també es convertirà en una experiència inoblidable. En la ruta recorrereu l’antic passeig del ferrocarril, trinxeres i zones obertes al mar. Al seu torn, durant el recorregut podreu escoltar diverses històries.

D’altra banda, si et vols sentir com un autèntic senderista no et pots perdre la visita pels paisatges cromàtics al Desert de les Palmes. En ella podreu passejar pel camí dels Covarchos, travessar boscos, barrancs, panoràmiques del mar, a més de pistes forestals històriques.

imagen2668m

Les Fonts del Desert és una visita per les fonts que formen part del Desert de les Palmes i els sons que emet el paratge. També podreu admirar les formes geològiques de les Agulles de Santa Águeda i l’única població de sureres que té en la seva faldilla.

Taronges a l’estiu? Per què no. Aquesta meravellosa ruta et portarà fins als camins dels vessants del Desert de les Palmes fins a arribar al Mas Carmelo per a conèixer la taronja de mà d’un expert. Podreu degustar diferents varietats de la fruita i aprendre curiositats sobre el seu cultiu.

campodenaranjas

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!