La versió familiar del Trovam!-Pro Weekend amb La Pop, Canta Canalla y Dani Miquel

dani-miquel-slide-06La música es converteix en l’eix principal de les activitats aquest cap de setmana en la setena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend. Aquesta edició de la fira musical proposa activitats des del dimecres 6 i el dissabte 9 de novembre en diferents ubicacions de Castelló (pots consultar la programación completa en aquest enllaç).

Quant al públic infantil hi ha diverses activitats per a gaudir en família. El divendres 8 a les 12:30 en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, la música infantil l’aportarà La Pop, Petita Orquestra Peiotaire, amb les seues cançons populars i la promoció del seu recent disc Vol. 2. Tot un espectacle gratuït per a tots els públics, on la diversió i la participació són el principal reclam.

Serà el dissabte 9 de novembre quan els carrers es convertisquen en escenaris. La Plaça Horts dels Corders serà l’emplaçament de l’escenari À Punt, amb una matinal dedicada al públic infantil. A les 11:00, Canta Canalla amb la seua novetat Revolucions per menuts. Canta Canalla és un grup de música infantil per a pares i mares que fa estils diferents amb un estil propi, lletres iròniques i bon humor.

Per últim, el dissabte 9 a les 12:30 en  l’escenari À Punt de la Plaça Hort dels Corders, Dani Miquel, protagonista d’un dels grans fenòmens de la música familiar valenciana, presentará el seu últim treball  que es titula De por (Andana Editorial, 2018), on fa un recorregut per personatges com El Butoni, La Quarantamaula, Els gegants o L’home dels nassos i també aborda situacions com l’assetjament. L’àlbum va ser guardonat com a millor disc de música per a xiquets i xiquetes en els  Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!