‘Desconcerto’ al Principal. Un concert teatral per a conéixer la música clàsica

1 (1)

Per a començar bé l’any, tens un pla família al Teatre Principal. El dia 4 de gener a les 18:00 al Teatre Principal de Castelló, tens una cita amb Desconcerto de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà una proposta amb molt de moviment i acció escènica.

Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà fusionen obres imprescindibles de la música clàssica amb improvisacions i humor gestual. Un divertit concert teatral pensat per a tots els públics.

Desconcerto mostra la diferent sintonia entre els membres d’un conjunt de clàssica que, mentre espera l’arribada del director, comença a assajar pel seu compte. Cadascun presenta la seua pròpia versió i improvisació de famosos temes fins que apareix el director. I no ho tindrà fàcil per a imposar-se als intèrprets en un concert on sonaran grans cançons com Quatre estacions de Vivaldi, l’Obertura de Guillermo Tell de Gioachino Rossini  o el Rondo alla turca de Mozart.

L’espectacle acosta la música clàssica a través d’una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seua interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures. Les entrades estaran disponibles a un preu de 4euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!