Pirates, fades i elfos a l’Univers Playmobil de Borriana

Exposició-Playmobil

Univers Playmobil és una exposició de l’Associación Española de Coleccionistas de Playmobil Aesclick, que des del 24 d’octubre i fins al 5 de gener de 2020 serà a la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura a Borriana (CMC La Mercé). L’entrada és lliure totes les vesprades de 17:30h a 20:30, inclosos dissabtes i diumenge.

Aesclick reuneix col·leccionistes i afeccionats d’aquests entranyables joguets que fan passar moments inoblidables a grans i menudes en la sala d’exposicions del CMC La Mercè, es crearan meravellosos mons màgics que faran somiar de nou. Pirates i monstres, pallassos, fades i elfos, científics, indis i vaquers, cavallers medievals o esportistes despertaran en tots aqueixa increïble facultat de no voler deixar de ser mai un xiquet i perdre’s en el món Playmobil.

Una exposició, la més gran fins hui a la província de Castelló, amb més de 2.000 figures i 20.000 peces, dels Clics de Playmobil, que farà les delícies de tots els xiquets i majors. Són 8 diorames,i un Betlem representant mons màgics i reals de la iconografia cultural.

A més, podran gaudir d’un photocall amb el Clic gegant i el divertit joc del Clic amagat on els xiquets i xiquetes hauran de trobar la figura anacrònica que s’ha amagat en cada diorama, podent entrar en el sorteig de caixes de joguets Playmobil.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!