Pirates, fades i elfos a l’Univers Playmobil de Borriana

Exposició-Playmobil

Univers Playmobil és una exposició de l’Associación Española de Coleccionistas de Playmobil Aesclick, que des del 24 d’octubre i fins al 5 de gener de 2020 serà a la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura a Borriana (CMC La Mercé). L’entrada és lliure totes les vesprades de 17:30h a 20:30, inclosos dissabtes i diumenge.

Aesclick reuneix col·leccionistes i afeccionats d’aquests entranyables joguets que fan passar moments inoblidables a grans i menudes en la sala d’exposicions del CMC La Mercè, es crearan meravellosos mons màgics que faran somiar de nou. Pirates i monstres, pallassos, fades i elfos, científics, indis i vaquers, cavallers medievals o esportistes despertaran en tots aqueixa increïble facultat de no voler deixar de ser mai un xiquet i perdre’s en el món Playmobil.

Una exposició, la més gran fins hui a la província de Castelló, amb més de 2.000 figures i 20.000 peces, dels Clics de Playmobil, que farà les delícies de tots els xiquets i majors. Són 8 diorames,i un Betlem representant mons màgics i reals de la iconografia cultural.

A més, podran gaudir d’un photocall amb el Clic gegant i el divertit joc del Clic amagat on els xiquets i xiquetes hauran de trobar la figura anacrònica que s’ha amagat en cada diorama, podent entrar en el sorteig de caixes de joguets Playmobil.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

magdalenas_portada
Cuina divertida
Magdalenes casolanes

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!