Cavalcades dels Reis Mags 2020: Horaris i recorreguts

1-Cabalgata-Reyes

La cavalcada dels Reis Mags coronarà el 5 de gener les festes de Nadal i l’entrada al 2020. Ja està tot preparat per a rebre’ls, en el dia més esperat per als menuts i menudes (i sabem que pels majors, també). Els Reis Mags recorreran els diferents municipis de la província de Castelló en les tradicionals cavalcades, repartint caramels i molta il·lusió.

Animació infantil, música, increïbles carrosses, la participació de companyies locals i agrupacions musicals,… Comença el compte arrere perquè ens visiten Melcior, Gaspar i Baltasar i ací et mostren els horaris i recorregut d’alguna d’elles (Castelló, Almassora, Benicàssim, Vila-real, Borriana, Onda, Vall d’Uixó  i Almenara).

CASTELLÓ

Hora desembarque en el Grau de Castelló: 16.00
Eixida cavalcada per la ciutat: 19.00
Descripció: a les 16.00 atracaran en el Districte Marítim del Grau de Castelló. Després, es desplaçaran fins a la Plaça de la Mar, on els més menuts i menudes i els seus familiars podran gaudir d’animació nadalenca. La desfilada de la Cavalcada de Reyes serà a partir de les 19.00, on comptarà enguany amb la temàtica del circ i participaran gaiates, colles, grups de ball i companyies d’animació i teatre de carrer. Una vegada acabat el recorregut, els Reis Mags pujaran fins al balcó de l’Ajuntament per a saludar a tots els menuts i menudes.
Recorregut: avinguda Verge del Lledó, passant per la plaça María Agustina, per a seguir pel carrer Governador, Borrull, Guitarrista Tárrega, Asensi, plaça de la Pau i carrer Major

VILA-REAL

Hora: 18.30
Descripció: la Cavalcada de Reis s’organitza a Vila-real per l’associació Joventut Antoniana, que es remunta a l’any 1928. A més de la cavalcada, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial, també realitzen el repartiment de regals, la nit del 5 de gener i l’endemà al matí a tots els particulars i grups que ho sol·liciten prèviament. A les portes de l’Ajuntament seran rebuts per les autoritats locals i realitzaran l’Adoració al Jesuset. A continuació, Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran a tots els ciutadans i les ciutadanes de Vila-real.
Recorregut: avinguda Pius XII, la Murà i Francesc Tàrrega, carrers Ignasi Vergara, Polo de Bernabé, Raval de Sant Pasqual i Major Sant Jaume fins a arribar a la plaça Major.

ALMASSORA

Hora: 18.00
Descripció: després de la visita dels Reis Mags a la residència de la tercera edat (17.00), la cavalcada recorrerà els carrers d’Almassora a partir de les 18.00. Amb una animació de personatges molt coneguts pels menuts i menudes: Mickey i Minnie, Super Wings, Unicorn, La Patrulla Canina o el Grinch. El recorregut estarà amenitzat per la Banda de Música, la batucada de l’Escola de Música i la carrossa de menuts de l’Escola de Tambors amb Tambors de Passió.
Recorregut: avinguda José Ortiz (al costat de Boqueras), carrer Sant Lluís i la l’Alcora i el retorn per carrer Trinidad.

BENICÀSSIM

Hora: 17.30
Descripció: l’arribada serà en el complex Parroquial de la plaça Corts Valencianes on es realitzarà l’Adoració del Xiquet i recepció de les autoritats.
Recorregut: avinguda Sant Tomàs (al costat del Pont de Ferro) adreça Avinguda Barcelona fins a la plaça de les Corts Valencianes.

BORRIANA

Hora desembarque en el Port: 16.00

Hora d’eixida: 18.00
Descripció: Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar, un any més, al Port de Borriana i, posteriorment, a les 18.00, començarà el recorregut.
Recorregut: plaça de la Generalitat passant pel carrer del Escorredor, el Raval, la plaça del Pla i acabarà en la plaça Major.

ONDA

Hora: 19.00
Descripció: la cavalcada començarà a les 17.00 amb una visita a la residència d’ancians i a Artesa. Posteriorment, a les 19.00, començarà el recorregut pel municipi.
Recorregut: des de carrer Cervantes fins al Pla.

VALL D’UIXÓ

Hora: 18.30
Descripció: com ja porta succeint des de fa uns anys, les seues Majestats Els Reis Mags arribaran a La Vall d’Uixó a través de les Coves de Sant Josep (12.00). Un escenari perfecte per a la seua arribada i una experiència totalment màgica. La cavalcada eixirà a les 18.00 des del pesebre vivent de la plaça de l’Assumpció i realitzarà el recorregut habitual amb animació infantil, la desfilada de les bandes juvenils i diverses sorpreses. A la seua finalització dirigiran unes paraules des del balcó de l’Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats municipals.
Recorregut: des de la plaça des del Betlem Vivent de l’Asunción, carrer Ramón y Cajal, Avinguda Cor de Jesús, carrer Benigafull, plaça del Sant Ángel, carrer Calvari, carrer Guzmán el Bo, plaça Gómez Ferrer, carrer Correos, fins a la plaça del Centre.

1465_05-01-2015_reyes_magos

ALMENARA

Hora: 18.30
Descripció: la cavalcada començarà a les 18.30 participaran entre altres l’Associació Cultural Recull, els Cinquens de 2019, els Cinquens dels 25 anys i de la Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara, així com un grup d’animació. Les seues Majestats d’Orient desfilaran en carruatge pels carrers del nucli urbà. Una vegada acabada la cavalcada, els Reis Mags, entraran en la Sala d’actes del Centre Paulo Freire per a començar el repartiment personalitzat dels regals als menuts i menudes de la localitat, la qual cosa és tota una tradició.
Recorregut: Des del Centre de FPA Paulo Freire fins a l’Església a través del carrer Major per a després tornar al propi Centre de FPA per l’avinguda País Valencià.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!