La ciència a través del clown en el cicle Cuencuentahucha de la Fundació Caixa Castelló

salanegra kids_ciencia club (1)

Teatre i ciència en una mateixa vesprada. És possible? La companyia de teatre càntabra Salanegra Kids s’ha proposada demostrar-nos que sí, i per a això han creat la seua propi Ciència Club Clown. Un teatre que educa i diverteix, i pel qual aposta la Fundació Caixa Castelló dins del seu cicle Cuencuentahucha per al divendres 24 de gener en la Saló d’actes de l’Edifici Hucha de Castelló. L’obra arrancarà a les 18.30 i l’entrada serà lliure fins a completar aforament.

Amb Ciència Club Clown coneixerem el laboratori de les excèntriques científiques Dendrita i Alcalina i els seus experiments científics amb els quals xiquets i xiquetes aprendran sobre ciència mentre es diverteixen. Això és possible gràcies a que la cia. compta amb l’assessorament pedagògic de la Càtedra Divulgació Científica de la Universitat de València.

Salanegra Kids, amb Mariló Tamarit i Asun Cebrián en el paper de científiques, ens porta un espectacle de clown que, al seu torn, simula un programa de televisió… Això sí, amb provetes de laboratori i reaccions químiques.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!