Maduixa desplega el seu univers creatiu i poètic en el Teatre Principal amb ‘Lù’

Lu_Maduixa (1)

El Teatre Principal de Castelló convida a xiquets i xiquetes al fet que coneguen nous mons. Des de l’íntima història de la companyia Maduixa amb (2 febrer), un espectacle de dansa que es val d’un imaginari propi poètic i creatiu, fins a viatjar al costat d’Ulisses a la recerca de Ítaca amb la cia. Teatro Gorakada (29 març). Són les dues opcions que ens acosta l’Institut Valencià de Cultura (IVC) de Castelló amb la seua programació familiar al Principal.

Totes dues obres formen part de La Menuda, una targeta impulsada pel IVC Castelló associada a la seua programació familiar i infantil en el Teatre Principal i el Auditori i Palau de Congressos de Castelló amb la qual, en acumular l’assistència a 5 espectacles, s’aconsegueix una entrada gratuïta extra (més info en didàctica_auditori_castello@gva.es).

Maduixa:

La coneguda companyia de teatre Maduixa torna amb un altre espectacle dirigit al públic infantil (recordem alguns dels quals tenen el seu senyal, com el Premi Max: Dot). Amb aquest espectacle íntim pretenen que el públic estiga present en escena de diferents formes per a poder viure una experiència que combina dansa i arts plàstiques per a portar-nos a un món màgic, creatiu i poètic. Coneixerem a les protagonistes de la seua història, els qui, per a sobreviure, han convertit el seu treball en un joc; perquè és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue.
Dia: 2 de febrer
Hora: 18.00 i 19.30 (duració: 40 minuts)
Edat: a partir de 4 anys
Preu: 4 euros

Teatre Gorakada: El viatge d’Ulisses

el-viaje-de-ulises-web1Xiquets i xiquetes se submergiran en el món en el qual els déus grecs habitaven el cim de la muntanya Olimp i governaven sobre els éssers humans. També coneixeran a Ulisses, que es va atrevir a desafiar als capritxos de Posidó. El déu li impedeix tornar a Ítaca i deixa a Ulisses vagant sense rumb pel Mediterrani… Aconseguirà tornar a la seua casa?
Dia: 29 de març
Hora: 18.00 (duració: 60 minuts)
Edat: a partir de 6 anys
Preu: 4 euros

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!