El Festival d’Arts de Carrer (FAC) convertix els carrers de Borriana en el seu escenari

celula_subcielo

Els dies 21 i 22 de febrer se celebra a Borriana el Festival d’Arts de Carrer (FAC), un festival gratuït on el públic familiar podrà gaudir de diversos espectacles en diferents espais, com el Mercat Municipal, Carrer La Tanda, la Plaça Tomás i Valenta, Plaça Quarts de Calatrava, Plaça Major i Plaça de la Mercé.

El divendres 21 a les 20.15 començarà el primer espectacle Hippos de la companyia Zum-Zum Teatre en el Mercat Municipal i voltants. Un espectacle que acompanya a aquests hipopòtams en un recorregut físic que podria ser una rondalla, una metàfora, la reflexió preliminar per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l’animalitat o, senzillament, una proposta per a tots els públics.

El següent esdeveniment tindrà lloc el dissabte 22 a les 11.00 i a les 17.00 en la Plaça Tomás i Valenta amb Bocadillos y viñetas de la companyia Impronenas. Un espectacle d’improvisació teatral per al públic familiar que tracta d’acostar als més xicotets al teatre d’una forma original, atractiva i divertida. Uns superhèrois de còmic s’escapen del còmic per a crear historietes improvisades amb l’ajuda de grans i menuts. A través de la participació del públic, creen escenes teatrals plenes d’imaginació. Un espectacle únic i irrepetible, ja que cada representació és totalment improvisada.

El mateix dissabte (12.00 i 18.00), Cèl·lula, Dansa Vertical de la companyia Subcielo en la façana de la Plaça Major. Cèl·lula és una peça de tango ballat sobre paret, una obra de dansa que inverteix l’escenari i s’atreveix a volar. Finalment, a les 19.00, Sabates en l’aire a càrrec de la companyia Xa Teatre en el CMC La Mercé. Dansa i circ per a fer una metàfora circense de l’amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual sobre el cel i la terra.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!