La màgica fórmula del Circ Raluy té parada a Vila-real

Circo

Nada més. I nada menys. els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial i que combina diversióemoció i fascinació. El Circ Raluy Legacy arriba de nou a Vila-real, des del 19 de febrer fins a l’1 de març. Ho podràs trobar en el Jardí del Rei Jaume amb el seu nou espectacle The Magic Fórmula.

El circ compta amb les actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, un espectacular nombre de grans il·lusions en el qual es mesclen les desaparicions amb l’estètica gòtica rockera dels seus personatges. El transformisme anirà a càrrec de Kerry Raluy i Jean Christopher, amb una proposta única en el món. Niedziela i Emily Raluy canvien els patins pel monociclo per a realitzar un número on l’equilibri, els malabars i el domini del centre de gravetat et deixaran sense alé. També destaca Jurek Swider formant el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini i tota una sèrie de figures de renom internacional com el Trio power d’Ucraïna en les barres fixes o el famós Trio Lipstick, un espectacle de contorsionisme i equilibri que transportarà a l’espectador a un lloc màgic,i finalment, la reconeguda Troupe Sol Havana, especialitzats en gronxador rus i bàscula acrobàtica, amb diversos premis en el seu poder.

Tot això conduït pel mestre de cerimònies Maxi, mag i presentador que tindrà la funció de divertir amb les seues bromes, sorprendre amb els seus trucs de màgia i portarà el ritme del espectacle fent les presentacions dels diferents números.Una de les grans característiques és la seua carpa, amb un nou disseny que vol fer homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i al propi circ i a la seua història familiar. Una sèrie d’il·lustracions de l’època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l’òpera i el teatre.

La venda d’entrades es realitzarà a través de la web o en les taquilles del circ, obertes d’11.00 a 13.00 i a partir de les 15.00, de dimecres a diumenge. Les entrades costen des de 10 euros, amb oferta especial per a menuts i menudes.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!