El Teatre Municipal de Benicàssim manté l’equilibri en la corda fluixa de Weibel

Breaking-Point2

Com és habitual, el Teatre Municipal de Benicàssim fa un buit a la programació per a públic i familiar, i a més el fa amb una combinació entre la dansa, el teatre i el cinema per a gener i febrer. Les entrades per a cada espectacle es poden comprar directament en la taquilla del teatre o de forma anticipada a través de la seua pàgina web.

El diumenge 26 de gener hi haurà doble sessió (a les 17.30 i a les 19.00; entrada: 3 euros) de La casa del Panda de la companyia TPO, Premi Fetén 2019 al Millor espectacle de dansa. Dirigit a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys, TPO ens porta a un viatge imaginari al costat d’un panda, en el qual coneixerem les històries, tradicions i cultura xinesa. En la posada en escena destaquen les imatges i els sons envolupants capaços de crear ambients coloristes i interactius i els jocs al costat dels ballarins.

Febrer, concretament el dissabte 15 (a les 18.30; entrada: 3 euros), també porta dansa. Aquesta vegada amb Javier Murugarren i Naiara Mendioroz en Luna (a partir de 3 anys). Es tracta d’una coreografia guiada per l’experiència visual d’una gran tela blanca que compleix la funció d’escena, espai, vestuari i fins i tot intèrpret, perquè en aquesta Lluna no hi ha elements textuals.

El mes es despedirà amb Breaking Point del reconegut Alexander Weibel Weibel el diumenge 23 (19.00; entrada: 6 euros) . Un espectacle de circ, de proximitat i carregat de tensió que té com a protagonista a Alexander i la seua corda fluixa. Un experiment artístic sobre la resistència i els límits apte per a tots els públics.

La proposta de cinema infantil porta el nom de La gallina Turuleca. El 8 i 9 de febrer (18.30; entrada: 2 euros) xiquets i xiquetes podran gaudir d’aquesta pel·lícula d’animació que té a Turuleca, una gallina una mica peculiar, de la qual riu la resta del galliner. Tot acaba quan Isabel s’emporta a Turuleca a la seua granja i descobreixen que aquesta singular gallina sap cantar.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!