5 llibres infantils i juvenils per a celebrar el Dia del Llibre a casa

Fotografia de confinamiento durante la pandemia del Coronavirus

El 23 d’abril se celebra el Dia del Llibre i encara que enguany serà diferent a causa de la crisi de la COVID-19, igualment ho podrem disfrutar. Necessiten els llibres d’un lloc en concret perquè ens podem cabussar entre les seues pàgines? Les paraules són una oportunitat única per a poder evadir-nos durant el confinament. I a pesar que no tindrem Fira del Llibre enguany, hem trobat una forma de muntar-nos la nostra pròpia celebració de la festa de la literatura. Per a això, ens hem posat en contacte amb la Llibreria Martí Vilar de Borriana (carrer La Raval, 79) perquè ens recomanen alguns títols per al públic infantil i juvenil.

Amb més de 40 anys d’història, aquesta llibreria familiar de Borriana, que ha optat per tancar durant el confinament “per mesures sanitàries abans que per tema económic”, continua fomentant la lectura a través d’aquestes cinc recomanacions. També són crítics, com expliquen per a Nomepierdoniuna, i criden a la reflexió: “Si la gent no llig, no sap comprendre els textos, evidentment, tindrà unes repercussions impressionants en la societat”.

LES ENDEVINALLES DE LLORENÇ

9788481311396Autor: Llorenç Giménez Tarazona
Editorial: Tàndem
Edat recomanada: a partir de 5-6 anys.
Un magnífic llibre d’endevinalles i il·lustracions, on en cada làmina es troba una endevinalla que es descobrirà quan desplegemos el dibuix.

PAU DEL GENI CURT

978841721339Autor: Joan Jesús Pla i Villar
Editorial: Edicions 96
Edat recomanada: a partir de 8 anys.
Pau és un xiquet de bona família que ha nascut en una ciutat valenciana. Els seus pares li ho estimen, igual que a María, la seua germana. Però als pocs anys se li desperta un mal caràcter, se li fa el geni curt, i no per a de tindre problemes amb el seu pares i els seus amics.

ÈRIC I LA PRINCESA DELS GELS

eric-i-la-princesa-dels-gelsAutor: Juane Gumbau
Editorial: Bromera
Edat recomanada: a partir de 9 anys.
Un conte en el qual narra la història d’un poble que viu permanentment trist i tothom es comporta de manera malhumorada i antipàtica. Fins que un dia un xiquet de deu anys, anomenat Èric decideix emprendre una aventura per a recuperar l’alegria, els somriures, els jocs, l’estiu i la primavera que havien desaparegut.

EL VIATGE DE LLUNA A LES MONTANYES

9788415390473Autor: Juan Emilio Gumbau González
Editorial: Bromera
Edat recomanada: a partir de 8 anys.
L’autor borrianense guanyador del Premi de narrativa infantil Vicent Silvestre escriu un llibre sobre una xiqueta anomenada Lluna que decideix emprendre un viatge després de perdre que ha perdut als seus pares. Al llarg del camí, es trobarà situacions inimaginables i uns personatges d’allò més curiosos. Tot això acompanyat de les meravelloses il·lustracions de Joan Subirana Queralt.

EL PRÍNCEP DEL CABÀS

PriincepAutor: Isabel Marín
Editorial: Edicions del Pirata
Edat recomanada: a partir de 8 anys
Una lectura divertida i plena d’aventures d’un jove príncep que emprén un viatge per a conéixer el seu regne, que li portarà a descobrir altres comarques molt diferents al que ell coneixia i que li faran descobrir el valor de l’amistat.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!