6 còmics online durant el confinament

Sabrina

En aquest confinament hem pogut comprovar com han sorgit milers de propostes online d’allò més entretingudes i amenes. I l’univers del còmic no es queda arrere, diverses editorials ofereixen una gran varietat de còmics gratuïts en format digital, per a passar una bona estona des de casa i deixar volar la imaginació amb un sol clic. A continuació, trobareu 6 còmics que van des de l’humor, l’aventura, la fantasia i la màgia perquè els i les més xicotetes gaudisquen d’una immersió literària d’allò més divertida.

1. ¡SOCORRO! MI MADRE TIENE POKEMON GO

Aquest còmic és perfecte per a llegir junts en família, on trobaràs uns riures assegurats amb les peripècies de la mare més tecnològica i famosa de les xarxes socials d’Espanya.

2. DOS ESPADAS

L’autor Kenny Ruiz narra les aventures de Cira Dues Espases, una espadatxí i lladre que sobreviu gràcies a la seua habilitat amb l’acer, però que somia a convertir-se en una Primera Espasa, l’elit dels espadatxíns.

3.  STRANGER THINGS. SEIS

Sis, és una xiqueta que protagonitza el còmic que serveix com a preqüela de la sèrie: Stranger Things: Six. A diferència d’Once, que té el poder de la telequinesis, Sis té el poder de veure el futur. El primer capítol ja està disponible i el pots gaudir de manera gratuïta.

Stranger Things

4. SABRINA, LA BRUJA ADOLESCENTE

Si t’agraden els successos paranormals i eres seguidor/a de la sèrie Sabrina, sens dubte aquest és el teu còmic, ja que narra les aventures, plenes de màgia i bogeries, de Sabrina Spellman, la jove mestissa filla d’humana i bruixot, que viu amb les seues dues ties, Hilda i Zelda.

5. PEQUEÑOS TITANES

Benvinguts al món dels herois amb les aventures de Robin i els seus amics s’han convertit en el nou referent del còmic infantil. Sens dubte una lectura imprescindible i en anglés, perquè pugueu practicar en família un altre idioma.

6. LITTLE RENNA Y EL DESAFIO DE LA GORGONA

Little Renna i el desafiament de la gorgona és la nova aventura de Little Renna dirigida als més menuts i menudes. Es tracta d’una història curta de 16 pàgines B&N en format comic-book ambientada en alguns dels llocs més destacats de Torroella de Montgrí. A més, el còmic afig activitats  i contingut interactiu accessible mitjançant codis QR que complementen la història.

Little

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!