A quina biblioteca puc anar a per llibres?

Biblioteca

Si les primeres a reprendre l’activitat van ser les llibreries, amb la Fase 1 de la desescalada les biblioteques obrin les seues portes. Això sí, només per a serveis com el préstec i telepréstec per cita prèvia, però, quins estan obertes? i com s’estan organitzant?

Des del dilluns 18 de maig la Biblioteca Rafalafena està oberta al públic per al préstec i devolució de llibres. Els usuaris hauran d’acudir a la biblioteca amb l’ús de material de protecció amb màscara i guants i respectant la distància de seguretat i senyalització. Per al préstec: la reserva es farà prèviament online a través del correu bpec@gva.es o al telèfon 964558380. L’horari d’obertura serà de 9.00 a 14.30.

De la mateixa manera, la Biblioteca de la Universitat Jaume I també està oberta i ofereix telepréstec a través de cita prèvia. S’han de sol·licitar els llibres al correu electrònic biblioteca@uji.es i després anar a recollir-los en el nou horari de 9.00 a 14.00.

També, la Biblioteca Pública Municipal d’Orpesa ha reobert les seues portes per a oferir un servei mínim a la ciutadania després de dur-se a terme les labors de desinfecció de cada espai d’aquesta instal·lació. Es podran realitzar préstecs i devolució de llibres. De la mateixa manera, els exemplars retornats es guardaran en bosses hermètiques durant 15 dies com a mesura de prevenció . D’aquesta manera, s’asseguraran que el llibre no està en contacte amb cap persona i evitar possibles contagis. La biblioteca romandrà oberta de dilluns a diumenge, de 10.00 a 14.00.

Recentment, la Biblioteca Pública Municipal de Borriana ha realitzat la seua reobertura el 25 de maig de 9.30 a 14.00, només realitzarà préstec i devolució amb cita prèvia en els telèfons: 964033961 (Només matins) 691674171 (Matins i vesprades de 17.00 a 20.00).

Finalment, la Biblioteca de Benicàssim ha reobert al públic el 27 de maig. Javier Alonso, regidor de Cultura, ens informa que ofereixen els serveis de préstec i devolució de llibres, on es prioritzarà la petició de cita prèvia via email o telèfon. En tot cas no estarà permés usar els ordinadors d’ús públic, no es permetrà l’ús de les condícies, tampoc es gestionaran préstecs interbibliotecaris i no estarà permés l’accés lliure a la col·lecció. Per a això es respectarà la distància de seguretat indicada i serà obligatori l’ús de màscara. Quant als llibres que es retornen, passaran una quarantena de 14 dies abans d’estar disponibles novament per a altres usuaris. Des del departament recomanen consultar en la web el catàleg disponible (https://xlpv.gva.es/cginet-bin/abnetop/O8094/ID7e127a3b?ACC=101) i realitzar la petició o reserva de llibres de forma anticipada a través del correu electrònic biblioteca@benicassim.org. També donen servei telefònic a través del 964300962 extensió 248. L’horari de la Biblioteca Central serà: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de la Biblioteca Vila Ana: de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!