La màgia i el circ aterren a Betxí de la mà de ‘Bagatge’

La Troupe Malabó representarà 'Abracadabra' el 6 de setembre a les 19.30 en l'Àgora de Rural Nostra.

La vint-i-dosena edició de Bagatge, el festival de teatre i circ de Betxí, està a punt d’arrancar. Per a evitar aglomeracions per part del públic la programació del festival s’ha dividit entre l’últim cap de setmana d’agost (dies 29 i 30) i el primer de setembre (dies 4, 5 i 6).La Regidoria de Cultura de Betxí en col·laboració amb La Troupe Malabó ha organitzat un total de set esdeveniments destinats a un públic familiar que se celebraran en l’Àgora de Rural Nostra i en el frontó municipal. A pesar que la programació cultural és molt variada, cal destacar l’aposta pel circ i l’humor.

El dissabte 5 de setembre a les 19.45 La Finetra Nou Circ interpretarà 'The Troupres' en el frontó municipal.

El dissabte 5 de setembre a les 19.45 La Finetra Nou Circ interpretarà ‘The Troupres’ en el frontó municipal.

Des de Espai Menut recordem que l’ús de la màscara i el distanciament social són requisits imprescindibles per a gaudir amb seguretat d’aquest festival, així com de la resta d’activitats culturals que proposem. Així mateix, entre moltes altres mesures sanitàries de prevenció, aconsellem la desinfecció periòdica de mans amb gel hidroalcohòlic.

Civi Civiac Produccions interpretarà 'El Gran Zampano' el 29 d'agost a ñas 19.30 en l'Àgora de Rural Nostra.

Civi Civiac Produccions interpretarà ‘El Gran Zampano’ el 29 d’agost a las 19.30 en l’Àgora de Rural Nostra.

El festival de teatre i circ començarà el dissabte 29 d’agost amb El Gran Zampano, un espectacle de màgia de Civi Civiac Produccions en el qual els objectes quotidians volen i es transformen en material artístic. Aquest número, que es representarà a les 19.30 en l’Àgora de Rural Nostra, té una duració aproximada de 55 minuts i l’edat recomanada és a partir de 3 anys.

El 30 de agosto a las 19:30 Baraka Circ  traerá al Ágora de Rural Nostra a 'Tornillo Magic Clown'.

El 30 d’agost a les 19:30 Baraka Circ portará a l’Àgora de Rural Nostra a ‘Tornillo Magic Clown’.

A la mateixa hora i en el mateix lloc, però l’endemà (diumenge 30 d’agost), arribarà el moment de Tornillo Magic Clown, un espectacle de Baraka Circ per a tots els públics en el qual durant una hora un pallasso arrancarà els somriures del públic, mentre ens mostra els seus trucs de màgia.

Mortelo & Manzani representaran en el frontó municipal a les 19.30 'Fili Busters' el dia 4 de setembre.

Mortelo & Manzani representaran en el frontó municipal a les 19.30 ‘Fili Busters’ el dia 4 de setembre.

Després d’una breu aturada, Bagatge retornarà a Betxí amb Mortelo & Manzani, un duet de pallassos de Reus que interpretaran Fili Busters. Aquest espectacle de funambulismo té una duració de 45 minuts i està dirigit a un públic familiar. Si vols gaudir d’aquesta disciplina circense en la qual l’equilibri i les acrobàcies cobren importància acudeix al frontó municipal el divendres 4 de setembre a les 19.30. Més tard, a les 23.00 i en la mateixa ubicació tindrà lloc Olea, una actuació de dansa i foc interpretada per Visitants Teatre. Aquest espectacle de 45 minuts de duració i apte per a tots els públics se centra en la figura de l’olivera, un dels arbres més característics del territori mediterrani.

Visitants Teatre interpretaran 'Olea' el 4 de setembre a les 23.00 en el frontó municipal.

Visitants Teatre interpretaran ‘Olea’ el 4 de setembre a les 23.00 en el frontó municipal.

El dissabte 5 de setembre a les 19.00 en el frontó municipal la ballarina Irene Paz oferirà La Madeja, un número d’equilibrisme en el qual es reflexiona sobre l’art de teixir i els embolics de la vida. Durant aquesta actuació, que té una duració de 30 minuts, Irene Paz avançarà per un cable amb els peus lligats. A continuació (a les 19.45), La Finestra Nou Circ entretindrà al públic amb The Troupers, una actuació de circ clàssic en la qual quatre pallassos demostraran les seues habilitats fent malabars, acrobàcies, equilibris i trucs de màgia. Aquest espectacle té una duració d’una hora i aquesta dirigit per a tots els públics.

El 5 de septiembre a las 19:00 en el frontón municipal Irene Paz ofrecerá 'La Madeja'.

El 5 de setembrea las 19:00 en el frontó municipal Irene Paz oferirà ‘La Madeja’.

La vint-i-dosena edició de Bagatge finalitzarà el diumenge 6 de setembre amb l’actuació de La Troupe Malabó. Aquesta companyia circense, que ha col·laborat en la posada en marxa del festival, tancarà el teló amb Abracadabra. Aquesta funció de màgia i pallassos, que tindrà lloc en l’Àgora de Rural Nostra a les 19.30, aquesta dirigida a un públic familiar i té una duració de 55 minuts.

bagatge_2020

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!