Un estiu segur i divertit en Aquarama

Aquarama2020

En l’estiu de la nova normalitat ens trobem buscant maneres de poder gaudir de plans en família protegint-nos i sent responsables. També amb la vista posada en què xiquets i xiquetes, després de tres mesos tancats a casa, puguen gaudir del seu merescut estiu tot el que puguen. És per això que molta gent aposta per xicotetes escapades per Castelló i voltants. Com per exemple, passar l’estiu entre piscines i tobogans amb el pla que ens proposa Aquarama.

El parc aquàtic de Benicàssim, que va obrir les seues portes el passat 4 de juliol, reprén la seua activitat un estiu més; perquè, com aclama la seua campanya, “hi ha molt estiu!”. Així que el parc amb enormes tobogans que podem veure des de la carretera, l’estrela (sabies que es diu Bartola?) més coneguda i aventurera de l’estiu, la piscina d’ones! i la inconfusible olor dels seus coneguts i virals gofres inundant fins a l’última cantonada del parc tornen en l’estiu de 2020. A més, ho fa aconseguint que l’experiència al parc siga igual de divertida i única, però de manera segura.

Entre les mesures adoptades per la Covid-19, Aquarama redueix el seu aforament al 30% per a garantir la distància interpersonal (el que, hem de confessar, ens encanta perquè ara es pot gaudir del parc com mai i sense cues); tanca les seues atraccions de 14.00 a 15.00 per a poder realitzar la neteja i desinfecció dels tobogans, instal·lacions, sòls, gandules i dutxes; serà obligatori l’ús de màscares en les zones comunes tancades sempre que no es puga mantindre la distància interpersonal de 1,5m i l’ús d’escarpins o xancletes en eixir de l’aigua; s’han habilitat noves zones d’eixida per a evitar possibles aglomeracions; senyalística en el sòl amb indicacions; i la desinfecció de flotadors, barres de suport, baranes, papereres o mampares durant tot el dia.

Aquarama-03

Arran del tancament del parc per als treballs de neteja i desinfecció, Aquarama divideix l’horari en dos torns: un al matí (de 10.00 a 14.00) i un altre a la vesprada (de 15.00 a 19.00). Però, a més de poder adquirir l’entrada per a un sol torn, també es pot comprar entrades per al dia complet amb el Pack Doble Sessió. Això vol dir que es poden adquirir entrades per 20,50 euros (persones de 1,11m a 1,30m) i 24,50€ (més de 1,30m) per a poder estar tot el dia, i encara que les atraccions es tancaran, no serà necessari abandonar el parc. Aquest pack, al costat de la resta de promocions que llancen aquest estiu, només es pot adquirir online a través de la pàgina web de Aquarama i l’app; un sistema que permet comprar entrades anticipades al millor preu, poder planificar les vacances amb temps i evitar sorpreses una vegada siguem allí.

Tenen raó, hi ha molt d’estiu. I per això prompte, molt prompte, llançarem un sorteig en les nostres xarxes socials perquè podeu disfrutar del parc aquàtic.

Aérea 3

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!