Guanya una entrada per a ‘Buchettino’, un teatre que es veu ficat al llit

Hi havia una vegada un teatre que no es veia assegut en butaques, si no posats en uns llits menuts. Hi havia una vegada la història de Buchettino, la versió italiana i teatral de Patufet, que arriba divendres 24 i dissabte 25 de febrer al Teatre Municipal de Benicàssim en una triple sessió (19.30 divendres i 17.00 i 19.00 dissabte). I Espai Menut no vol que et perdes aquest projecte escènic singular i et regala dues entrades individuals per a la sessió de divendres 24 a les 19.30.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE INFANTIL
QUAN: DIVENDRES 24 A LES 19.30 I DISSABTE 25 DE FEBRER A LES 17.00 I 19.00
ON: TEATRE MUNICIPAL DE BENICÀSSIM
EDAT RECOMANADA: A PARTIR DE 6 ANYS
DURADA: 60 MINUTS
PREU: 3 EUROS

Com pots aconseguir una de les dues entrades? Molt senzill. Només has d’enviar un correu electrònic a info(arrova)espaimenut.com i indicar en l’assumpte “Vull anar a Buchettino” i en el missatge deixa’ns el teu nom complet i un telèfon de contacte. I així de fàcil entraràs en el sorteig de les entrades.

El termini per a participar en la promoció acaba el dijous 23 de febrer a les 22.00. Els premiats rebran un correu i, a més, es difondrà el nom dels guanyadors per Facebook i Twitter.

I si no sou els afortunats, no espereu que algú us conte aquesta història majúscula que ha programat el Teatre Municipal de Benicàssim. Aquest conte sonor dibuixat entre 50 llits converteix l’espai escènic en una caixa de ressonància de tots els esdeveniments que són narrats i que estimula la percepció auditiva del públic.

Aquest Buchettino de la Sociètas Raffaello Sanzo, amb producció delegada de Imaginart, reinventa el meravellós món del relat oral. Una intensa experiència sensorial del teatre, per a xiquets i xiquetes a partir de 6 anys.

Els espectadors entren dins un càlid dormitori, quasi a les fosques. Aquest és l’atípic escenari que ja des del principi us va a sorprendre i en el qual el públic s’estira per a escoltar la història d’un narrador. Però, a més de les paraules, també es perceben sons, músiques, sorolls sords i colps acústics. Buchettino és un espectacle que ha fascinat el públic de l’escena internacional amb la seua concepció del teatre predominantment visual i plàstica. I ara ho tens ací, a Benicàssim.

Shissss. Silenci. Un fil de llum il·lumina l’espai. Els sentits s’aguditzen i la imaginació comença a volar. El públic s’acomoda en cadascun dels 50 llits…. I comença la funció.

BUCHETTINO Socìetas Raffaello Sanzio + Teatre Lliure from Imaginart on Vimeo.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Guanya una entrada per a ‘Buchettino’, un teatre que es veu ficat al llit

  1. Pingback: Tres maneras de hacer y ver teatro para el fin de semana | Espai Menut

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!