Tres maneres de fer i veure teatre per al cap de setmana

Si us agrada el teatre, este cap de setmana tindreu on elegir. Ací teniu tres propostes teatrals, tan interessants com diferents, per què amb els vostres peques. Una breu i en el carrer; una altra amb l’escenari a mitja llum i en el llit i l’última, en sala y amb titelles. Apunteu els seus noms: Pancelot Films, Buchettino i Algo que quería ser Alguien. No deixeu de llegir i trobareu tota la informació que necessiteu per a gaudir del teatre a mida.

Pancelot Films és la proposta amb que Fanfi García, actor i pallasso professional, fará més agradable l’espera a qui este divendres, 24 de febrer, vaja a veure la pel·lícula Pérez, el ratoncito de tus sueños dins del cicle Hucha Animada. Per a qui vaja a la pel·lícula i per a tot el món que vulga apropar-se als porxos de l’edifici Hucha a les 18.15. Té una durada d’entre 15 i 20 minuts així és que no arribeu tard.

En este espectacle d’animació de carrer, Fanfi García representa a Pancelot Films, un pallasso que arriba a la Fundació Caixa Castellón per a animar als més joves a gaudir del fascinant món del cinema i a mostrar-los d’una manera divertida però pedagògica el que significa ser espectador en una sala de cinema, de la importància de guardar silenci i atenció a l’entrar en una sala de cinema per a poder gaudir del séptim art.

de Castelló a Benicàssim. D’un espectacle de carrer a un altre que es veu des del llit. Buchettino, la versió italiana i teatral de Patufet, la popular obra de Perrault, arriba en sessió triple al Teatre Municipal de Benicàssim: el divendres a les 19.30 i el dissabte, 25 de febrer, a les 17.00 i a les 19.00. I recordeu que fins a este dijous a las 22.00 pots participar en el sorteig d’una entrada individual per a la sessió del divendres de la mà d’Espai Menut amb col·laboració amb el Teatre Municipal.

És teatre, sí, però amb una proposta singular. Els espectadors (està recomanada per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 anys) entren en un dormitori quasi a les fosques i es posen en un dels 50 llits per a experimentar no només les paraules sino també sons, músiqus, sorolls…. Una manera diferent de viure el teatre. I per només tres euros.

I si encara vols més, Artes Visuales té programada per a este dissabte 25 de febrer a les 18.00 l’obra Algo que quería ser Alguien en la sala alternativa Zona 3 (C/Obispo Salinas, 6 cantonada de Castelló). És un espectacle amb titelles que evoca el coneixement y creixement d’un ésser inocent, curiós, obert com podría ser un xiquet… o qualsevol ésser humà. En el seu viatge, el xicotet Algo es troba amb els diferents personatges que li ajudaran a aprendre a ser Alguien: la nit, la llum, el llamp del sol, l’aranya, l’ase, la fada…

Una proposta amb doble lectura, per a grans i menuts, en la qual l’actor Benjamín Español condueix els espectadors a través d’eixe viatje proposat per Mima y Maya Jankovic. L’obra, d’una durada de 50 minuts, està recomanada per a xiquetes i xiquets a partir dels 6 anys. El preu: 4 euros.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!