‘Supereccos’: teatre, música i jocs amb missatge sostenible

La banda del Drac presenta el seu espectacle Supereccos este dissabte, 18 de febrer, en el Moll de Costa del Port, uns súper herois decidits a salvar a la Terra de les amenaces que l’han convertit en un planeta gris. Una proposta de teatre infantil amb cançons, balls i jocs que tenen moralitat: cuidar el lloc en el qual habitem és cosa de tots.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE INFANTIL
QUAN:DISSABTE, 18 FEBRER A LES 12.00
ON: MOLL DE COSTA PORT DE CASTELLÓ
EDAT: A PARTIR DE 5 ANYS
ENTRADA: GRATUïTA

I el protagonista de tota aquesta història eres tu. Sí, tu. Perquè aquesta proposta d’animació musical infantil d’escenari vol que saltes, que crides, que rigues, que cantes, que balles i, de passada, que ajudes a aquests súper herois a complir amb la seua missió. I no és para menys, el futur del planeta està en les vostres mans. Feu-li una ullada al vídeo promocional de Supereccos i mireu què vos sembla.

L’obra de La banda del Drac, que des que va ser estrenada en 2009 ha recorregut tota la geografia espanyola, està basada en cançons i jocs on el públic és l’autèntic protagonista. L’espectacle està pensat per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys.

A través d’una escenografia impactant i colorida, els Supereccos impliquen al públic en la seua aventura des del primer minut. La contaminació i el canvi climàtic han eliminat els colors de la Terra i tot s’ha convertit en blanc i negre. El planeta Terra és ara un lloc trist, seriós i regit pel silenci i està a punt de desaparèixer si ningú fa una mica per a solucionar-lo.

La notícia arriba al planeta Ecos i un grup de voluntaris Supereccos s’engeguen cap a la Terra amb una missió clara i contundent: eliminar la contaminació i retornar el color i l’alegria al planeta. Però no hi ha temps que perdre. Un rellotge d’arena recorda des de l’escenari que cal actuar ja.

Si els xiquets i xiquetes són capaços d’aprendre i posar en pràctica els consells (en forma de cançons) que els donen els Supereccos, tots els problemes se solucionaran. A poc a poc esclata la festa i al final el color i l’alegria torna a la Terra. La representació de Supereccos s’emmarca dins de les celebracions del Carnestoltes 2012 en el Grau de Castelló.

Si vols conéixer tota la programació infantil de les festes del Districte Marítim i alguna que altra idea per a disfressar-te, punxa en este enllaç i consulta d’una ullada tot el que pots fer aquest cap de setmana en el Carnestoltes. Que ho gaudisques.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!