Guanya una setmana en l’escola d’estiu per a Infantil, Primària o ESO ‘Explore the Summer’ de Clap! a Castelló

escuelaclap11

Des de Clap! Languages ja miren cap als mesos de juny i juliol i tornen, amb cinc anys a les seues esquenes, amb les seues escoles d’estiu en anglès Explore the Summer. Un pla perfecte para quan acaben el col·legi, on aprendran anglés i es divertiran. Les inscripcions a les escoles d’estiu totalment en anglès ja estan obertes fins al 31 de maig, a partir de 60 euros la matrícula.

De la mateixa manera que Clap! en el seu espai, situat en el carrer Pablo Leocadio de Vila-real, promou l’aprenentatge de llengües de manera natural i propera, amb les seues escoles Explore the Summer aposta per una forma d’aprenentatge en la qual les vivències són la principal tècnica per a aprendre anglès.

D’aquesta manera és l’anglès el que s’acosta a xiquets i xiquetes a través de tallers creatius, de cosmètica natural, cuina, ciències, medi ambient, belles arts, supervivència i música; a més de jocs i excursions de vela, escalada, circuits d’aventura i piscina, entre unes altres. Tot açò al costat d’un equip de professors, format per filòlegs i pedagogs, natius i bilingües.

Les escoles d’estiu Explore the Summer arriben al CEIP José Soriano de Vila-real (del 22 de juny al 29 de juliol), amb places obertes per a xiquets i xiquetes d’altres col·legis, el CEIP Sanchis Yago de Castelló (del 23 de juny al 29 de juliol tots dos), aquest últim únicament per a alumnes i alumnes del col·legi, i el CEIP Cardenal Cisneros d’Almassora (del 22 de juny al 8 de juliol), també obert a xiquets i xiquetes d’altres col·legis.

Durante una de las excursiones de Explore the Summer. Foto: Clap!

Durante una de las excursiones de Explore the Summer. Foto: Clap!

A més, Explore the Summer afig una nova incorporació, el CEIP Ramiro Izquiero de Castelló (del 23 de juny al 29 de juliol). I ho fa amb grups per a Infantil, Primària i un grup exclusiu dirigit a alumnes de Secundària. Pel que, tant els tallers com les excursions, s’adaptaran a la seua edat i necessitats.

Per aixó, des d’Espai Menut sortegem dos places per a una setmana en horari bàsic per a alumnes d’Infantil, Primària i ESO per a l’escola d’estiu Clap!, una al Centro Ramiro Izquierdo de Castelló i altra al CEIP Sanchis Yago, els dos de Castelló. Per a participar en la promoció és tan senzill com seguir aquests 4 passos que tens a continuació abans del 24 de maig:

  1. Ser/fer-te fan de la pàgina de Clap! en Facebook.
  2. Ser/fer-te fan de la pàgina d’Espai Menut en Facebook.
  3. Compartir aquest post en el teu mur de Facebook.
  4. Enviar un correu electrònic amb la paraula “Promo Clap” en l’assumpte a la dirección: info(arrova)espaimenut.com, posant el teu nom complet i un telèfon de contacte.

La promoció estarà oberta fins al dimarts 24 de maig a les 00.00. Una vegada triats per sorteig els/les guanyadors/as de les dues places per a l’escola d’estiu de Clap! a Castelló se li comunicarà per correu electrònic al llarg del dimecres 25 de maig, amb les instruccions per a formalitzar la matrícula sense cost algun.

Explore the Summer Castelló – Centro Ramiro Izquierdo (obert a xiquets/as d’altres col·legis)
Dies: del 23 juny al 29 juliol
Horari: de 09.00 a 13.00
Ampliable de 07.30 a 17.00, amb opció a menjador
Per a alumnes d’Infantil, Primària i ESO

Explore the Summer Castelló – CEIP Sanchis Yago (només alumnes/as del col·legi)
Dies: del 23 de juny al 29 de juliol
Horari: de 09.00 a 13.00
Ampliable de 07.30 a 17.00, amb opció a menjador

Altres escoles d’estiu Explore the Summer de Clap!

Explore the Summer Vila-real – CEIP José Soriano (obert a xiquets/as d’altres col·legis)
Dies: del 22 de juny al 29 de juliol
Horari: de 09.00 a 13.00
Ampliable de 07.30 a 17.00, amb opció a menjador

Explore the Summer Almassora – CEIP Cardenal Cisneros (obert a xiquets/as d’altres col·legis)
Dies: del 22 de juny al 8 de juliol
Horari: de 09.00 a 14.00
Ampliable de 07.30 a 15.00, amb opció a tupper

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!