El Quixot en versió clown i per a tots els públics arriba a Benicàssim

La versió teatral, per a tots els públics i en clau de clown d’El Quixot arriba a Benicàssim de la mà de Uroc Teatro. La guardonada companyia presenta Clown Quixot de la Manxa al Teatre Municipal de Benicàssim, un espectacle infantil participatiu en el qual la diversió, la poesia i la reflexió es donen cita en l’escena i la imaginació dels xiquets. I a més a més a un preu asequible.

TIPUS D’ACTIVITAT: TEATRE FAMILIAR
QUAN: DIUMENGE, 22 D’ABRIL A LES 18.30
ON: TEATRE MUNICIPAL DE BENICÀSSIM
PREU: 3 EUROS

És un espectacle pedagògic, interactiu, ple d’humor i cançons on es pretén potenciar i transmetre aquesta visió positiva i vitalista del món que tenia el gran Miguel de Cervantes. Vestuari colorista, diàlegs enginyosos … un Quixot del segle XXI amb grans nassos vermelles.

L’obra consta de dues parts independents entre si però complementàries. A la primera, uns clowns ajudats pels nens seran els encarregats d’estudiar El Quixot, trobar un repartiment adequat, enginyar per construir un vestuari teatral i assajar les escenes que més tard representaran, comptant amb la participació dels més petits.

L’objectiu d’Uroc Teatre amb aquesta primera part, expliquen a la seva pàgina web, és que els xiquets entenguen tots els secrets del teatre. Que vagen descobrint, a través de les diverses escenes plenes d’humor, els passos que cal seguir des de l’elecció de l’obra (en aquest cas El Quixot) fins a la seua posada en escena. A la segona part, la companyia de clowns representa El Quixot adaptat per a un teatre i per a nens.

Un cop més el Teatre Municipal de Benicàssim obre les portes a una companyia i un espectacle de reconegut prestigi, com abans ja van fer amb Cu-cuco, Farfalle o Buchettino, entre altres. Una oportunitat per endinsar als infants en el màgic món del teatre i el clown en majúscules a través d’una proposta intel·ligent on el públic aprèn i s’emociona sense deixar per això de divertir-se.

En Uroc, companyia fundada per Juan Margallo i Petra Martínez, porten més de 15 anys dedicant-se al teatre per a xiquets i per a públic familiar. Els seus espectacles, dirigits per Olga Margallo, han estat representats per tota Espanya i seleccionats en nombrosos festivals internacionals (França, Argentina, Xile, USA, Paraguai, República Dominicana, etc), amb gran èxit de crítica i públic. A més, han rebut la Medalla d’Or al mèrit en les Belles Arts com a reconeixement a la seua tasca.

Uroc proposa un teatre de qualitat per als més menuts on es tingueu cura del vestuari, l’escenografia, la música, la interpretació … però sobretot en que la història que es compte als nens sigui interessant i emocionant. I aquest Quixot ho és.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!