Fruites i verdures divertides… vos animeu a cuinar-les?

Agafem un poc de pintura, ho barregem amb xocolata, feltre, murals de colors, broquetes, batuts i molta fruita i verdura, ho agitem tot bé i obtenim una combinació perfecta per a passar un matí de diumenge divertit i diferent i al mateix temps ensenyar als peques a menjar millor. És la proposta del curs Come vitaminas, come colores organitzat per
Cuineo Aula Gastronòmica, del Grup Intur, per a xiquets de 3 a 10 anys acompanyats d’un adult amb què col·labora Espai Menut.

Data: diumenge 17 de juny
Horari: de 10.00 a 13.00
Edat recomanada: 3 a 10 anys (amb un adult com a acompanyant)
Places: 40 persones
Preu: 40 € (adult + xiquet)
Ubicació: terrassa Restaurant Cafè Auditori (Auditori i Palau de Congressos de Castelló)

Si l’any passat els xicotets cuiners van aprendre a preparar originals plats per a festes i celebracions, en aquesta edició el principal objectiu és animar-los a menjar fruites i verdures presentades de formes diferents, atractives i saludables. Un objectiu que més d’un somiem d’aconseguir. Per a assolir-lo, Juanma Pomar, cap de cuina del Restaurant Café Auditori, avança que el menú que cuinaran xicotets i majors inclourà des de broquetes de fruita amb xocolate, sucs i sorbets a pizzes de verdures i rosquilletes, entre altres delícies.

Si fa bon dia (i de moment així ho confirma la previsió), el taller es realitzarà en la Terrassa de l’Auditori. Ja s’estan ultimant tots els detalls, i des de l’organització ens conten que hi haurà a més “esmorzar saludable, escola de manualitats (treballarem gràficament la piràmide nutricional, farem pins amb goma Eva, pintarem….Tindrem gorres i davantals per a xiquets i papàs. En fi…moltes activitats per a 3 hores de curs”. Si t’animes a participar encara pots realitzar la inscripció en aquest enllaç dels cursos de Cuineo Aula Gastronòmica i també pots sol·licitar més informació contactant amb el Restaurant Café Auditori telefonant al 964 23 14 40 o al 964 22 06 70. Espai Menut allí estarà.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “Fruites i verdures divertides… vos animeu a cuinar-les?

  1. Pingback: Espai Menut | ¡Mamá, hoy cocino yo!: palmeras de Frankfurt, muffins de sabores y nuggets

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!