L’EACC programa un taller infantil d’arquitectura on el paisatge cobra vida

Primer va ser Ciutat Somiada. El va seguir Arquitectures Menudes i ara arriba Llums, paisatges… ¡Acció! L’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC)programa un nou taller didàctic per apropar l’arquitectura als més menuts d’una manera lúdica. I singular. La nova proposta del grup APEU de carrer -que repeteixen presència a l’EACC després de l’èxit del seu taller Arquitectures Menudes el passat mes de febrer- posarà música, sorolls i moviment (vida) als paisatges dissenyats.

Serà els dies 16 i 23 de novembre en una doble sessió segons edats ( de 11.00 a 13.00 nens i nenes de 4 i 5 anys i de 17.00 a 19.00 els de 6 i 7 ) quan l’espai cultural esdevinga un gran escenari obert a l’experimentació. Llums, paisatges… i acció! és un taller lúdic i didàctic desenvolupat per APEU de carrer amb el qual es pretén compartir amb les xiquetes i xiquets l’experiència de la invenció i composició de diferents paisatges. I pel que vam poder veure amb Arquitectures Menudes els xiquets tenem un fum de capacitat creativa i corda per estona. Llavors van ser capaços d’idear una ‘ciutat’ a escala per la qual ells mateixos transitaven. Una autèntica virgueria.

Ara imaginaran els paisatges, els construiran i, posteriorment, els activaran amb tècniques escenogràfiques, incorporant llums, sorolls, música i moviment. Un taller on el imaginat cobra vida. On els nanos tenen la paraula per decidir què fer, com dissenyar el paisatge ideal sense traves.

Els i les participants seran creadors i alhora intèrprets en aquest joc d’acció que es convertirà en un divertit duel de paisatges. Atès que els grups tenen aforament limitat, convé inscriure’s com més aviat millor.

FITXA DEL TALLER I INSCRIPCIÓ

Taller: Llums , paisatges… i acció!
Dies: 16 i 23 de novembre
Horari: 11.00 a 13.00 (xiquets i xiquetes de 4 i 5 anys) / / 17.00 a 19.00 (infants 6 i 7 anys)
Preu: 5 euros
Aforament: 25 persones per grup
Preinscripció: a través del correu electrònic actividades(arroba)eacc.es o pel telèfon 964 72 35 40
Forma de pagament: mitjançant dipòsit a Bankia, nº de compte 2038 6452 83 6000022900

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

One thought on “L’EACC programa un taller infantil d’arquitectura on el paisatge cobra vida

  1. Pingback: Espai Menut | APEU de carrer descubre casas del mundo en un taller infantil de arquitectura

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!