Formigues Festival tanca el seu brillant any d’estrena amb un concert nadalenc de Noesruido en Benicàssim

Ja estan ací de nou. Ixen en filera del formiguer per a posar-se a ballar i a cantar. Per a tornar-ho a embolicar tot. El Formigues Festival organitza aquest nadal una festa molt especial per a acomiadar l’any del seu naixement  com cal: amb tota una vesprada d’activitats que tindran com a colofó el concert interactiu de Noesruido en el Teatre Municipal de Benicàssim. La cita, dissabte 28 de desembre, a partir de les 16.00 amb tallers a l’aire lliure en la plaça de la Constitució i a les 18.00 amb l’actuació del duo castellonenc a l’interior del teatre. I tot per només 5 euros l’entrada per a majors de 3 anys (anticipades en Tastar i llibreria L’Àmbit a Benicàssim; en Els 9 Novísimos i Pecata Minuta a Castelló); i amb entrada lliure per als més menuts. Imperdible. Assutzena Santamaría assistirà de la ma d’Espai Menut, ja que ha estat la guanyadora del sorteig d’una entrada triple per a aquest pla rodó per a aquest dissabte.

El Formigues Christmas és el primer esdeveniment organitzat per l’Associació Formigues de Benicàssim després del gran èxit que va tenir el festival Formigues el passat mes d’octubre en l’Amfiteatre Pepe Falomir de la platja Torre de Sant Vicent, amb una assistència d’al voltant 4.000 persones entre xiquets i majors i un ambient formidable. El primer d’una programació periòdica i estable, que ja tenen perfilada per a mantenir viva la flama de la música en directe per a xiquets durant tot l’any, i que finalment desembocarà a l’octubre de 2014 en la pròxima edició del festival, en el cartell del qual i definició d’espais ja estan treballant.

I quina millor manera de celebrar el final del seu primer any que amb una divertida festa nadalenca el Dia dels Innocents per a gaudir en família. Però –efectivament, l’acudit fàcil havia d’arribar, demanem disculpes- no es tracta de cap innocentada. El menú infantil del 28 de desembre començarà a les 16.00 en la plaça de la Constitució (enfront del teatre) amb un taller de creació artesanal d’instruments musicals, que després podran portar-se al concert; a més de poder escriure la carta a la Formigamagapintar o ballar els temes que punxaran els DJ’s Formigues, en aquesta ocasió Marta Villapún i Isidro Tárrega. Així que bona música assegurada per a calfar motors, que a més estarà condimentada amb un berenar solidari a benefici de l’Associació Smara de Castelló per a col·laborar en l’ajuda als xiquets sahrauís.

I, com a colofó i plat central, el concert de Noesruido en el Teatre Municipal de Benicàssim a les 18.00. El projecte de creació, producció i didàctica musical format per David Bueno (exdeBigote i ara en Los Reactivos, que per cert actuen aquest dissabte 21 de desembre al Four Seasons) i Fede Trillo (guitarra en Telepath Boys i dj Conga!) es va estrenar, precisament, a l’abril d’enguany en Las Matinales del Four Seasons amb la col·laboració d’Espai Menut. El duo castellonenc ofereix un divertidíssim espectacle basat en cuidades versions de clàssics del pop i del rock, des dels anys 80 fins a l’actualitat, que combinen amb laprojecció d’extractes de pel·lícules d’animacióinteractuant amb les imatges i amb públic de totes les edats, que sempre acaba cantant, tocant instruments (des de percussió fins a una Guitar Hero passant per un iPad) i ballant sobre l’escenari.

Un espectacle especialment concebut per a públic familiar que Noesruido porta rodant durant tot l’any en diferents escenaris de la Comunitat Valenciana i que ha anat creixent progressivament fins a aconseguir el seu punt àlgid el mes passat en La Rambleta de València, amb una gran assistència de públic i una enorme connexió amb grans i xicotets (de fet, el 27 de desembre repetiran sobre el mateix escenari dins del cicleNanoRambleta). Així que arriben al Teatre Municipal de Benicàssim just al punt. Amb les seues particulars adaptacions de el “Material Girl” de Madonna, “Love is in the Air” de John Paul Young, “Eye in the Sky” d’Alan Parson Project o Teenage Fanclub,Depeche ModePink Floyd… perfectament greixades per a ser compartides entre generacions.

Com apuntàvem, darrere del Formigues Festival hi ha l’Associació Formigues de Benicàssim, que té com a cares visibles a Ana Rico i Sofia Muñoz, però que cada vegada guanya més adeptes entorn d’una idea-guia: gaudir junts, xicotets i majors, de bona música en directe en events multidisciplinars. Així, el col·lectiu ha creat el Carnet Formigues, amb l’objectiu de sumar esforços en l’organització d’aqueixa programació estable anual, inclòs és clar el festival d’octubre, i que contempla diferents descomptes, promocions i regals. Espai Menut, per exemple, intensificarà la seua col·laboració amb el Formigues Festival en 2014.

Be Sociable, Share!

Noticies relacionades recents

6 thoughts on “Formigues Festival tanca el seu brillant any d’estrena amb un concert nadalenc de Noesruido en Benicàssim

  1. crack catacrack !! Gracias again… lamento que los chafer no estarán esta vez.. sino mi querido esposo y Marta Villapún cuñada de David.. todo queda en familia, jeje.. Ana

  2. Pingback: Espai Menut | ¿Os apuntáis al Formigues Christmas con Espai Menut? Sorteamos una entrada triple

  3. Pingback: Espai Menut | Noesruido propone un plan diferente para el domingo por la mañana en la Magic Box del Auditori

  4. Pingback: Espai Menut | ...Y 376 días después, la Magdalena 'más menuda' ya está aquí

Deixa un comentari

La teua adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps necessaris estan marcats *

He llegit i accepte l' avis legal

Pots consultar el tractament que fem de les teues dades i la forma d'exercitar els teus drets en la nostra Política de Privadesa

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Be Sociable, Share!